vrijdag 16 april 2010

Mijn droomspeeltuin

Ik wil graag een leuke speeltuin in onze wijk voor alle kinderen van alle leeftijd groepen.

Als je wilt weten wat er in moet komen lees dit stukje dan maar dan kom je er snel genoeg achter.


In mijn droomspeeltuin moet een leuke glijbaan komen, een hele hoge die rond gaat. En natuurlijk schommels, één waar je met meerdere in kan en een paar waar je in je eentje op kan. Ook moeten er twee soorten gedeeltes zijn een voor jongere kinderen en een voor wat oudere kinderen. Een leuke achtbaan en een lekkere popcorn automaat. Er moet ook een drankjes- en hapjeswinkeltje zijn. Ook moet er een relax plek zijn met lekkere kussens en een super zachte bank naast een hele rij hangmatten.

Voor de jongere kinderen moet er een soort huisje met verschillende kamers waarvan een losse wc voor iedereen. En een knuffel ruimte waar ze lekker in kunnen duiken en kussengevechten kunnen houden. En natuurlijk het torenhuisje waarin ze hun fantasie kunnen uitleven.


Voor de grote kinderen moet er nog iets spannends bij. Een spookhuis is daarvoor een goed idee. Hij moet wel heel groot zijn ongeveer zo groot als ons school gebouw met veel spoken en super enge vampierspinnen. Een pingpong tafel en een volleybal net moeten er ook komen voor de echte sport liefhebbers.

Maar je mag er geen ruzie maken anders moet je verplicht de wc schoonmaken.


Wil je dit zelf meemaken dan zou ik maar eens gaan dagdromen.


Gemaakt door:Renske van Foeken.


Veel plezier in de dagdroom speeltuin!!!

1 opmerking: